2022-12-14

Nya funktioner för enklare hantering av klasser!

Vi har precis lanserat två nya funktioner som våra användare har efterfrågat. De kommer att göra det enklare för lärare och skolor att hantera sina klasser.

Skoladministration
Valda medlemmar kan nu göras till administratörer för sina skolor. Skoladministratörer kan lägga till och ta bort klasser, lärare och andra administratörer. Du blir automatiskt administratör för de skolor som du själv lägger till. Kontakta oss om du inte är administratör för din skola men tycker att du borde bli det.

Notifieringar
Det finns nu en notifikationsfunktion i vårt LMS. Klockikonen i det övre högra hörnet blir röd när det finns något du bör agera på. Exempelvis visas licenser som löper ut, lärare som ansöker om att läggas till i en av dina klasser eller en klass som lagts till i en skola där du är administratör. Klicka på klockan för att se dina meddelanden och vidta nödvändiga åtgärder.

De här nya funktionerna gör hanteringen av klasser och skolor effektivare. Vi hoppas att de kommer att ge ett mervärde. Om du har några frågor eller feedback är du välkommen att kontakta oss.

2022-09-29

Ny funktion för lättare bedömning av prestation!

Vi har lagt till en ny funktion i vårt Learning Management System (LMS) som gör det möjligt för lärare att se provfrågor och svar. Den här uppdateringen gör det lättare för lärare att bedöma elevernas prestation.

För att få tillgång till denna funktion navigerar du till sidomenyn och klickar på fliken ”Om” för det prov du vill granska. När du är där kan du se alla frågor med deras korrekta svar. Den här nya funktionen kommer att ge lärarna en värdefull resurs för att identifiera områden där eleverna kan behöva extra hjälp och stöd.

Vi uppmuntrar er användare att prova denna nya funktion och komma med feedback. Den uppskattas och används för att bli bättre och ge er en så bra upplevelse som möjligt.

2021-06-22

Stor uppdatering – Ett helt nytt träningsrum för fysik!

Det nya träningsrummet ger eleverna möjlighet att lösa fysikpussel och skapa egna utmaningar att dela med klasskamrater. Träningsrummet innehåller ett brett utbud av pussel som är både utmanande och roliga samt hjälper eleverna att utveckla problemlösningsförmåga och en djupare förståelse för ämnet. 

Det nya övningsområdet är ett steg framåt i det pågående arbetet med att göra lärandet mer engagerande och interaktivt för eleverna. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar!